Knitting Woman

  • KUNDE   I   Arnhild Skatvedt 
  • OPPDRAG   I   Bokutgivelse 
  • SAMARBEIDSPARTNERE   I   Arnhild Skatvedt as, Kreftforeningen , Per Kvalvik
  • UNDINE HAR LEVERT   I   Konseptutvikling, design, bokproduksjon, salg og markedsarbeid

Om prosjektet

Noen historier bare må komme ut mellom to permer! «Knitting Woman – medisin i hver maske» nettopp en slik historie. Vi liker å si at det er en strikkebok med mening ut over seg selv. Dette fordi boken søker å sette fokus på den enkeltes mulighet – til å skape noe for seg selv, til å være sin egen beste heiagjeng og til å være sjef i eget liv. Her møter du strikkedesigner Arnhild Skatvedt, og får tilgang til hennes eksklusive strikkeoppskrifter på rundt 50 ulike plagg – både helt nye som aldri før har blitt vist og flere av Arnhild Skatvedts klassikere.

I tillegg er dette en bok som har en viktig historie å fortelle. En historie om hvordan mangel på energi ble omgjort til skapende energi. En historie om tapt identitet og om hvor den ble gjenfunnet. Arnhilds personlige historie – om hvordan langvarige følgesykdommer etter kreft har gjort henne til den hun er i dag. For Arnhild var det nemlig små strikkeprosjekter som ble veien tilbake fra alvorlig kreftsykdom – og som da har brakt henne dit hun er i dag. Anerkjent strikkedesigner, nettbutikkeier og modell for egne plagg.

Alle bildene i boka er tatt av Per Kvalvik, lokasjon er Håholmen. Så her får vi også vist fram vakre Nordmøre!

Om Undines rolle

Undine forlag har prosjektert bokutgivelsen, vært redaksjon, bistått i tekstarbeidet og ikke minst satt boken til trykk. Konseptutvikler og designer, Christine Blass, har  sammen med Solveig Petch, som stod for designkorrekturen, skapt ei vakker kunstbok, ei bok med mening større enn seg selv. Boken selges i bokhandlere over hele landet, og i Arnhilds egen nettbutikk.

Relaterte lenker: